Hofteåbnende yoga øvelser

Vi gemmer på en masser følelser i vores krop. Når du har en følelsesmæssig oplevelse, reaktion, uanset om den er god eller dårlig, reagerer kroppen. Kroppen bevæger sig, føler og oplever. 
Hvis du har dyrket den slags yoga, hvor du holder stillingerne i noget tid, har du måske oplevet at blive overvældet af følelser ind imellem, særligt når du er/har været i en dyb stilling eller i opmærksomheds-faserne imellem stillingerne og også til sidst i Shavasana. 

Når vi er lang tid i stillingerne, stimulerer vi bla. meridianbanerne, der løber igennem de større organer i kroppen. Det bliver mere meditativt, og vi får lov at opleve, hvad der sker i kroppen både fysisk og mentalt. Når du er i stillingerne kan der sagtens, som nævnt tidligere, komme nogle følelser op. Lad dem komme, mærk dem uden at gå ind i det, men sig til dig selv, at det er ok med dig at mærke og føle de følelser. 

Forskellige følelser er lagret forskellige steder i kroppen. Når vi arbejder igennem de forskellige lag i kroppen, arbejder vi samtidigt igennem de forskellige lag af vores følelser. 
Hofteområdet bevarer en stor del af de følelser, så hofteåbnende stillinger kan både være meget udfordrende og frigivende på samme tid. Det er fint at teste dig selv, at finde det sted du kan tage det til. Du må gerne kunne mærke det, men du skal ikke presse dig selv for hårdt. Man skal ikke have smerter eller for meget ubehag, men som sagt, må du gerne kunne mærke det og mærke det der sker for dig i kroppen. HUSK opmærksomhedsfaserne !
Fortsæt med venlighed og respekt overfor dig selv. Husk altid at respektere dine egne grænser, både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. 

Læs mere her

Lavendel øjenpuder

Smukke øjenpuder med lavendel i liberty stof.

Dejlige og afslappende 150 kr.

5 enkle yogaøvelser for en fladere mave

Enkle yoga øvelser for at få en fladere mave.

Læs mere her

sleeping eye mask

Sleeping Eye Mask

Smukkeste øjen masker. I blødt silke fra Holistik silk. Der er med velour på indersiden til 625 kr eller silke på indersiden til 725 kr. *(SOLD OUT)

Læs mere her

lavendel øjenpuder

Øjenpuder med lavendel

Øjenpuder i smukt liberty stof, med lavendel i. Dejlig og afslappende. 150 kr. *(SOLD OUT)

Se alle her

Opskrift: Kombucha

Det er min yndlings kombucha. Man kan lave mange varianter. Du kan lave 2 fermentering med forskellig smag. Min yndlings the at bruge er Sencha. Men du kan bruge mange forskellige økologiske the´er de fleste laver det på sort the, der er det vigtigt at du ikke bruger the med aroma/olier feks Earl grey der indeholder bergamot som scoby ikke kan lide. Ved sort the kan du finde en økologisk Darjeeling feks. 

Læs mere her