Hold og priser

Holdoversigt

Mandag kl. 09.00-10.30

Yin Yoga

Priser

Prøvetime

Drop-in time

Et fast hold om ugen i 12 uger

Privat yoga 75 minutter

Barselsyoga og privat yoga

100 kr

150 kr

1500 kr

800 kr

Efter aftale

* 3 måneders binding
** skal bruges inden for 4 måneder

Hatha Yoga

Jeg underviser i traditionel Hatha Yoga. Der er fokus på at lave en asana (yogastilling) ad gangen, og det er statiske stillinger. Der er kun flow i solhilsner, hvor vi varmer kroppen op. Vi er i stillingerne i flere minutter, med en pause imellem hver stilling – en opmærksomhedsfase, hvor vi mærker efter i kroppen. Hatha Yoga klasserne kan variere, det kan være styrkekrævende dog mediativt samtidig. Alle kan være med, da man er lang tid i stillingerne, og man kun går dertil, hvor ens krop er den dag. Du forbedrer din fysiske kernestyrke, smidighed, balance og mærker en dybere indre ro- og taknemmelighed.

Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig yogaform, der handler om at strække kroppen og give slip, frem for styrke og udfordring. Yin yoga foregår ved rolige bevægelser. Strækkene holdes i flere minutter. Der er fokus på at mærke efter, give slip og ro. Det er en intens yogapraksis, mens muskler og bindevæv giver sig stille og roligt. Yin Yoga praktiseres med langsommelighed, eftertænksomhed og ro.

Mandage 09.00-10.30

Restorativ Yoga

Restorativ Yoga er meget blide og behagelige yogaøvelser. I den restorative yogastilling, ligger du helt passivt hvor du bliver hjulpet og støttet i mange af stillingerne med tæpper, blokke og hynder. Når du er i den restorative stilling, giver du din krop lov til at give slip og slappe helt af. Dit nervesystem og åndedræt falder til ro. Restorativ yoga hjælper mod stress, angst og depression. Derudover skaber det ro og balance.

Yoga Nidra

Yoga Nidra er en gammel form for guidet meditation – en afslapningsøvelse. Man ligger behagligt på ryggen med lukkede øjne. Du vil komme til at opnå en dyb afslapning og udvidelse af bevidstheden. I yoga nidra befinder man sig mellem en vågen og sovende tilstand. Under yoga nidra lader man sindet bevæge sig opmærksomt rundt i kroppen, mens kroppen er i en dyb afspændt tilstand. Det er effektivt til at reducere stress, spændinger, angst, søvnløshed og mange andre lidelser. Yoga Nidra er dybt nærende og en væsentlig praksis for at hjælpe os med at stoppe op og slappe af i den ofte tempofyldte moderne verden.

Barselsyoga

Barselsyoga er for dig, der har født og går hjemme på barsel. Der skal være gået min. 8 uger siden du har født, og desuden skal din læge have godkendt at du igen er klar til fysisk aktivitet. Vi træner igennem opmærksomme og skånsomme yogaøvelser. Yogaen vil være en blid måde at få styrket kroppen igen efter din fødsel. I barselsyoga, er spædbørn og større babyer selvfølgelig velkomne. Yoga forebygger fødselsdepression og øger vægttab for nybagte mødre.

Kan arrangeres efter aftale

Privat Yoga

Har du lyst til 75 minutters eneundervisning i yoga lavet til- og for dig, kan du prøve privat yoga.

Kan arrangeres efter aftale