Yoga-hold og priser

 

Holdoversigt

Mandag kl. 09.00-10.30 · Restorativ yoga med yoga nidra

Tirsdag kl. 17.00-18.30 · Hatha Yoga

Onsdag kl. 08.00-09.15 · Yin Yoga

Fredag kl. 08.30-10.00 · Hatha Yoga

Lørdag kl. 09.00-10.30 · Hatha Yoga

Lørdag kl. 10.45-12.15 · Yin Yoga 

 

Priser

Prøvetime · 100 kr
Drop-in time · 150 kr
Et fast hold om ugen · 450,- pr/mdr *
Ubegrænset yoga til alle hold · 600 kr pr/mdr *
Klippekort m. 10 klip · 1.250 kr **
Privat time 75 min · 800 kr

Barselsyoga og privat yoga efter aftale

 

 * 3 måneders binding
** skal bruges inden for 4 måneder

Hatha Yoga

Jeg underviser i traditionel Hatha Yoga. Der er fokus på at lave en asana (yogastilling) ad gangen, og det er statiske stillinger. Der er kun flow i solhilsner, hvor vi varmer kroppen op. Vi er i stillingerne i flere minutter, med en pause imellem hver stilling – en opmærksomhedsfase, hvor vi mærker efter i kroppen. Hatha Yoga klasserne kan variere, det kan være styrkekrævende dog mediativt samtidig. Alle kan være med, da man er lang tid i stillingerne, og man kun går dertil, hvor ens krop er den dag. Du forbedrer din fysiske kernestyrke, smidighed, balance og mærker en dybere indre ro- og taknemmelighed.

 

Tirsdag kl. 17-18.30
Fredag kl. 8.30-10
Lørdag kl. 9-10.30

Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig yogaform, der handler om at strække kroppen og give slip, frem for styrke og udfordring. Yin yoga foregår ved rolige bevægelser. Strækkene holdes i flere minutter. Der er fokus på at mærke efter, give slip og ro. Det er en intens yogapraksis, mens
muskler og bindevæv giver sig stille og roligt. Yin Yoga praktiseres med langsommelighed, eftertænksomhed og ro.

 

Onsdag kl. 8-9.15
Lørdag kl. 10.45-12.15

Restorativ Yoga

Restorativ Yoga er meget blide og behagelige yogaøvelser. I den restorative yogastilling, ligger du helt passivt hvor du bliver hjulpet og støttet i mange af stillingerne med tæpper, blokke og hynder. Når du er i den restorative stilling, giver du din krop lov til at give slip og slappe helt af. Dit nervesystem og åndedræt falder til ro. Restorativ yoga hjælper mod stress, angst og depression. Derudover skaber det ro og balance.

 

Mandag kl. 9-10.30 (med Yoga Nidra)

Yoga Nidra

Yoga Nidra er en gammel form for guidet meditation – en afslapningsøvelse. Man ligger behagligt på ryggen med lukkede øjne. Du vil komme til at opnå en dyb afslapning og udvidelse af bevidstheden. I yoga nidra befinder man sig mellem en vågen og sovende tilstand. Under yoga nidra lader man sindet bevæge sig opmærksomt rundt i kroppen, mens kroppen er i en dyb afspændt tilstand. Det er effektivt til at reducere stress, spændinger, angst, søvnløshed og mange andre lidelser. Yoga Nidra er dybt nærende og en væsentlig praksis for at hjælpe os med at stoppe op og slappe af i den ofte tempofyldte moderne verden.

 

Mandag kl. 9-10.30 (med Restorativ Yoga)

Barselsyoga

Barselsyoga er for dig, der har født og går hjemme på barsel. Der skal være gået min. 8 uger siden du har født, og desuden skal din læge have godkendt at du igen er klar til fysisk aktivitet. Vi træner igennem opmærksomme og skånsomme yogaøvelser. Yogaen vil være en blid måde at få styrket kroppen igen efter din fødsel. I barselsyoga, er spædbørn og større babyer selvfølgelig velkomne. Yoga forebygger fødselsdepression og øger vægttab for nybagte mødre.

 

Kan arrangeres efter aftale

Privat Yoga

Har du lyst til 75 minutters eneundervisning i yoga lavet til- og for dig, kan du prøve privat yoga.

 

Kan arrangeres efter aftale