Forkæl dig selv med en uges yoga retreat på luksuriøst resort. 
Med to gange yoga dagligt. Hatha yoga, Yin yoga, Yoga nidra og meditation. Du vil blive guided og undervist af Bjørg, certificeret yoga instruktør.

Yoga Retreat vil foregå 20 min. uden for Marrakesh. I en oase af skønhed og fuldstændig ro. Jeg kalder det lille paradis. Udover yoga og meditation, får du tid til dig selv, til at slappe helt af og bare være. Hvis du får lyst kan du tage ind og opleve Marrakesh, som har både dejlige restauranter og smukke seværdigheder. Blandt andet Medinaen, YSL haven og museum, farvestrålende markeder, shopping i souken i de små fine snørklede gyder.

Du kan se resortet her:

www.les-deux-tours.com 

Yoga Retreat inkluderer:

Transport til og fra lufthavnen i Marrakesh. 

7 overnatninger på luksuriøst resort med dejlig pool. Mange steder hvor du kan fordybe dig og nyde din egen tid. Appelsintræer, smukke gårdhaver, fantastisk urtehave.Der altsammen skaber et nirvana af ro og nydelse. 

2 gange yoga dagligt: Hatha yoga, Yin yoga, Yoga nidra og meditation. Som både forbedrer din fysiske kernestyrke, smidighed, balance og du mærker en dybere indre ro og taknemmelighed.

1 Vandretur i Atlas bjergene.

1 gang hammam behandling (45 min), som detoxer din krop med damp og scrub. 

1 gang massage (60 min), som forkæler både krop og sind. 

Alt det vand du kan drikke

7 x skøn morgenmad 

2 x Lækker middag. Drikkevarer, ud over vand, er ikke inkluderet.

City tax 3€ pr. person pr nat. 

 

Pris:
12.000 kr. pr. person i delt Junior suite
14.500 kr. pr. person i enkeltværelse classic room

Inkluderer ikke:
Flybillet og rejseforsikring. Man kan flyve med Norwegian direkte. Afgang fra Københavns lufthavn, med Norwegian direkte fly, kl. 06.10 (flyvetid 4 1/2 time) 

Program:
Lørdag:
Ankomst til resort ca. kl. 10.30  

Indkvartering
Fritid/afslapning
Yoga kl. 17.00 – 19.00
Fællesmiddag kl. 19.30 

Søndag – fredag: 

Morgenyoga 7.00 – 9.00 

Morgenmad som slutter kl 10.30 

Fritid/afslapning
Yoga 17.00 – 19.00 

Tirsdag vil der kun være morgenyoga, da vi tager på vandretur i bjergene. Morgen yoga vil vare lidt længere denne dag. 

Fredag har vi kun morgen yoga, da erfaring siger at alle har lyst at slappe helt af sidste dag efter morgen yoga. Vi slutter af med dejlig afskedsmiddag fredag kl 19.30

Lørdag efter morgenmad, kører vi friske og opladte, efter en skøn uge, til lufthavnen. Norwegian lander i København kl 15.45

Nyttig information:
Alle niveauer kan deltage, der tages hensyn til individuelle behov. Det er en oplagt yogaferie at dele med din ven/veninde eller kæreste. Opholdet egner sig til både mænd og kvinder. 

Ønsket med yogaretreatet er at give dig mulighed for at træde ud af den daglige rytme og nyde en periode i fred og fordybelse med yoga og meditation, to gange dagligt. 

Indimellem undervisningen, er der god tid til blot at være til stede, få hvilet, nyde livet og måske få læst en god bog. Dermed kan du forhåbentlig vende tilbage til hverdagen med en opløftethed, styrke, nye indsigter og god energi. 


Der er en gratis shuttlebus, der kører til Marrakesh fra resortet tre gange dagligt. For at komme tilbage til resortet med taxi, koster turen 10 € om dagen og 15 € om aftenen. 

Betaling:
For at sikre dig en plads skal du indbetale halvdelen af beløbet i depositum og rest- beløbet senest 8 uger inden afrejse. 

Tilmelding og betalingsbetingelser :
Tilmelding og betaling er bindende, og refunderes ikke. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at videregive din plads til en anden. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på: bjorg@frellesvig.dk

Namaste Bjørg