Yoga Retreat i Sverige

Forkæl dig selv med et yoga weekendretreat I naturen i en af Sveriges smukke skove.
Der vil være Hatha yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra og meditation, som forbedrer din fysiske kernestyrke, smidighed, balance og du vil mærke en dyb indre ro og taknemmelighed.
Du vil blive guidet og undervist af Bjørg, certificeret yogalærer.
Der vil være saunagus med mulighed for sødyp.

Udover yoga, meditation, saunagus, får du plads til mediative gåture i skoven, tid til dig selv, til at slappe af og til blot være til stede. – Hvile, nyde livet, mærke naturen. Skovens omgivelser giver dig ro til dit indre, og plads til at mærke dig selv.

Formålet med yogaretreatet er at give dig mulighed for at træde ud af den daglige rytme, og nyde en periode i fred og fordybelse med yoga og meditation.

Pris: 3.650,- (deleværelse) / 4.150,- (eneværelse)

Dato: fredag d. 23. august – søndag d. 25. august 2019

AFHOLDTE RETREATS

Yoga Retreat i Marrakesh

Forkæl dig selv med en uges yoga retreat på luksuriøst resort. Med to gange yoga dagligt. Hatha yoga, Yin yoga, Yoga nidra og meditation. Du vil blive guided og undervist af Bjørg, certificeret yoga instruktør.

Yoga Retreat vil foregå 20 min. uden for Marrakesh. I en oase af skønhed og fuldstændig ro. Jeg kalder det “lille paradis ” Udover yoga og meditation, får du tid til dig selv, til at slappe helt af og bare være. Hvis du får lyst kan du også tage ind og opleve Marrakesh, som har både dejlige restauranter og smukke seværdigheder. Blandt andet Medinaen, YSL haven og museum, farvestrålende markeder, shopping i souken i de små fine snørklede gyder.

Pris: 12.000,- (deleværelse) / 14.500,- (eneværelse)

Dato: lørdag d. 11. maj – lørdag d. 18. maj 2019