Bjørgs yoga

Jeg er en dedikeret og passioneret yogalærer. Jeg har en af de længere yoga uddannelse i traditionel hatha yoga, fra en tantrisk yogaskole i udlandet. Derefter har jeg taget yin yoga uddannelsen og underviser også i restorativ yoga, og meditation.

Yoga skaber balance i krop og sind. Fokus er at løfte energien og mærke en indre stilhed.  Yoga er en stor del af mit liv, som giver mig indre ro og styrke, som jeg er glad for at kunne give videre og dele med mine elever.  Jeg elsker, at jeg altid kan lære mere og fordybe mig i alt, der omhandler yoga.

Det er eksklusive yoga klasser, da jeg bevidst har valgt et yoga lokale hvor der er plads til små hold så du får den plads og opmærksomhed, jeg mener er optimal for en perfekt yoga praksis.

Jeg afholder yoga retreats årligt, og løbende forskellige yoga events. Jeg underviser desuden på Skodsborg Kur hotel, Wellcome fitness i Hellerup og FOF Gentofte.

Derudover tilbyder jeg privat og semiprivat undervisning,  firma yoga samt barsels-yoga. Kontakt mig for mere info og priser.